این روزها شهرام حقیقت‌دوست با سریال مرداب که از شبکه نمایش خانگی در حال پخش است، خوش درخشیده است.

شهرام حقیقت دوست

به گزارش همشهری آنلاین جدیدترین کار شهرام حقیقت دوست سریال حادثه‌ای است و او در آن نقش یک راننده آمبولانس حمل جنازه را بازی می‌کند. اما در کنار آن یک تلکه بگیر است با ظاهر ساده و شوخ که بسیار هم ترسوست. مجموعه این خصوصیات از او شخصیت جالبی ساخته که با لهجه شمالی‌اش برای تماشاگر جذاب است. به بهانه این سریال نگاهی به کارنامه و اتفاقات زندگی حرفه ای او پرداخته‌ایم:

شهرام حقیقت‌دوست را به عنوان بازیگر سینما و تلویزیون می‌شناسیم، اما واقعیت این است که او بازیگری را با تئاتر شروع کرده و اصلا خاستگاهش تئاتر است. او اولین حضورش را روی صحنه تئاتر با نمایش «پسر کارون» به کارگردانی امیر دژاکام در سال ۷۳ شروع کرد. بعد از آن هم در بیشتر از ۳۰ نمایش از جمله چیزی شبیه زندگی، حسین پناهی، سالن اصلی تئاترشهر، ۱۳۷۶، دو لیتر در دو لیتر صلح، حمیدرضا آذرنگ، تالار شمس اقدسیه ۱۳۹۲، داستان خرس‌های پاندا، تینوش نظم‌جو، تئاترشهر، تالار قشقایی۱۳۸۲، «مشروطه بانو» یا مجلس شبیه حصرنامه کارگاه بکاء، حسین کیانی، سالن اصلی تئاترشهر، ۱۳۹۰.

او بازی در سینما را با نقشی کوتاه در فیلم درخت گلابی داریوش مهرجویی در سال ۷۶ شروع کرد. بعد از این فیلم در سال ۸۱ در فیلم غوغا ساخته سعید سهیلی دیده شد و ادامه آن بازی در ۲۳ فیلم سینمایی بود. از جمله جنایت، ساخته محمدعلی سجادی که برای آن در هفتمین جشن خانه سینما، نامزد جایزه بهترین بازیگر مرد شد. چند می‌گیری گریه کنی، به کارگردانی شاهد احمدلو ۱۳۸۴، احضارشدگان، کار آرش معیریان، ۱۳۸۶، پشت در خبری نیست ساخته شبنم عرفی‌نژاد ۱۳۸۸، سرو زیر آب، محمدعلی باشه آهنگر،۱۳۹۶ و قاتل و وحشی به کارگردانی حمید نعمت الله ۱۳۹۸ از فیلم‌های دیگر شهرام حقیقت دوست هستند.

اما آنچه او را در میان تماشاگران و نسل جوان محبوب کرد، سریال خط قرمز ساخته قاسم جعفری بود که در سال ۱۳۸۰ پخش شد. این سریال داستان چند پسر جوان بود که از تهران به شمال می‌روند و ماجراهای مختلفی را تجربه می‌کنند. سریال بعد از سال‌ها مسائل نسل جوان را مطرح کرده بود و به همین دلیل هم بسیار خوب دیده شد. شهرام حقیقت دوست هم در نقش ناصر، بازی خوبی در این سریال داشت و شهرت زیادی به دست آورد. او چند سریال دیگر هم مثل طلسم‌شدگان کار داریوش فرهنگ، ۱۳۸۰، شوق پرواز، یدالله صمدی، ۱۳۹۰ و خداحافظ بچه، منوچهرهادی، ۱۳۹۱ هم حضور پیدا کرد.

با شروع کار شبکه نمایش خانگی، شهرام حقیقت دوست در چند سریال برای این پلتفرم بازی کرد. اولین آنها شاهگوش داود میرباقری بود که سال ۹۲ منتشر شد. عشق تعطیل نیست، ساخته بیژن بیرنگ هم سریال دیگری بود که سال ۹۳ منتشر شد، اما در میانه پخش توقیف شد و ناتمام ماند. پس از آن در سریال دیگری از داوود میرباقری بازی کرد. سریالی به اسم ماه تی تی که در آن نقش یک جنگجوی ایرانی را داشت و البته باز هم به دلیل مشکلات مالی و قانونی که برای حسین هدایتی، تهیه کننده سریال، رخ داد به نتیجه نرسید. سال ۱۴۰۰ هم او در سریال آمستردام به کارگردانی مسعود قراگوزلو بازی کرد که سریال موفقی نبود. او بعد از این مجموعه، در سریال خونسرد امیرحسین ترابی نقش یک پلیس را بازی کرد که به دنبال یک قاتل زنجیره ای است و متوجه می‌شود این قاتل نزدیک‌ترین دوستش و همکارش در پزشکی قانونی است.

این روزها هم شهرام حقیقت‌دوست سریال مرداب ساخته برزو نیک‌نژاد را در حال پخش دارد و در آن در یک نقش متفاوت ظاهر شده است. خلافکار بامزه و ساده‌ای که با خواهرش از وابستگان مردان پولداری که به تازگی درگذشته‌اند، اخاذی می‌کند.

در این اینفوگرافی به بهانه پخش سریال مرداب نگاهی داریم به کارنامه بازیگری شهرام حقیقت‌دوست و موفقیت‌ها و اتفاقات مهم در زندگی حرفه‌ای او.

شهرام حقیقت‌دوست از «خط قرمز» تا «مرداب» | نگاهی به نقش‌ها، موفقیت ها و ناکامی‌های یک بازیگر

کد خبر 810411
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha